Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Partyprogram s.r.o.
  • IČO: 09017151
  • Adresa: Lublaňská 267/12, Vinohrady, 120 00 Praha 2
  • Kontaktní e-mail: lukas@partyprogram.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: e-mailovou adresu.
  • Poptávkový formulář: e-mail, nepovinné telefonní číslo pro rychlejší domluvu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.
  • Poptávkový formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli reagovat na vaší popotávku po našich službách.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Poptávka: po dobu 1 roku.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Partyprogram s.r.o. (IČO 09017151, se sídlem Lublaňská 267/12, Vinohrady, 120 00 Praha 2), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 17.12.2019.